Het project Blije Rust

Het project bestaat uit 5 gebouwen met elk 8 appartementen met separate bergingen en een faciliteitsgebouw. Ieder appartement heeft een luxe open keuken, een ruime woonkamer met een diep overdekt balkon, een riante master bedroom, een kleinere tweede slaap- of studeerkamer en een comfortabele badkamer.

Naast de appartementen is er voor het tuin- en gebouwonderhoud een maintenance gebouw gerealiseerd met daaronder een dripwater tank. Deze tank is bestemd voor de irrigatie van de tuinen.

Het hele project is gerealiseerd op ruim 8.000 m2. De gebouwen staan op eigen grond en ieder appartement heeft het exclusieve gebruiksrecht van circa 85 m2 via een notariële splitsingsakte. Dit is de woonoppervlakte en is exclusief berging en parkeerplaats.

Eigendomsvorm

Het project is gerealiseerd op ruim 8000 m2, waarbij iedere woningeigenaar het exclusieve gebruiksrecht van circa 85 m2 krijgt middels een notariële splitsingsakte, welke door het kadaster is vastgelegd via een meetbrief. Deze eigendomsvorm zorgt qua gemak en onderhoud voor een onbekommerd woongenot.

Om het resort

Ieder gebouw heeft zijn eigen bergingsgebouw met 8 bergingen. Onder het bergingsgebouw bevindt zich een vuilwatertank voor de afvoer van de appartementen.

In de tropisch parkachtige tuin met kunstgras accenten is een zwembad aangelegd van 20 x 5 meter. De geasfalteerde wegen met aangrenzende parkeerplaatsen ontsluiten de gebouwen met de openbare weg.  De wegen zijn voorzien van algemene verlichting.  Het project is deels ommuurd en is voor de rest omheind door een luxe hekwerk op een laag muurtje. De ingang is voorzien van een elektrische schuifpoort.

Tussen de gebouwen, de bergingen en de wegen zijn verharde looppaden aangelegd.

Het hoogteverschil op het terrein tussen gebouw A en gebouw E is ongeveer 1 meter . Voor afwatering van het terrein is door de firma Geopro een afwateringstekening en berekening  gemaakt en is een betonnen goot aangelegd.

Meer informatie over Blije Rust?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Start typing and press Enter to search